Žurnal24.si

Žurnal24.si je osrednji slovenski novičarski portal, ki se po dosegu uvršča med prve tri najbolj obiskane slovenske spletne strani. Žurnal24 je mesto, kjer lahko prebirate aktualne, ekskluzivne, domače, tuje in slovenske novice.

Žurnal24.si je osrednji slovenski novičarski portal, ki se po dosegu uvršča med prve tri najbolj obiskane slovenske spletne strani. Novice z vseh področij, predvsem pa lastne zgodbe, ki zanimajo bralca kot uporabnika zdravstvenih storitev, cest, javnih storitev, kot potrošnika in konzumenta, so recept za uspeh že 15 let.

Žurnal24 je edini medij v širši regiji, ki mu je uspel prehod iz tiskanega v izključno spletni medij. Pri dnevnih novicah stavimo na hitrost, pri svojih zgodbah na prej omenjeni recept, poskušamo pa biti najboljši na nekaterih specializiranih področjih, kot sta recimo področji avtomobilizma in gradnje. .


Vi ste naš navdih

Naša ekipa predanih novinarjev v ospredje vedno postavlja majhnega človeka in se postavi v njegovo vlogo. Če zanimajo nas, potem bodo novice, ki jih objavljamo, zanimale tudi naše bralce. Seveda pa ob tem ne smejo manjkati ekskluzivne novice in seveda tudi ne novice iz sveta zabave in športa.

Svojega dela ne opravljamo zase, kot se pogosto zgodi večjim redakcijam, ampak izključno za bralce. Analitika odloča o tem, kaj bomo objavili naslednjo sekundo. Pomagamo si tudi z najsodobnejšimi roboti, ki analizirajo algoritme brskalnikov in socialnih omrežij, kljub vsemu pa je na koncu odločujoč občutek naših novinarjev in urednikov.

 

Blizu ljudem

Aktualne novice dopolnjujemo s spremljanjem v živo največjih političnih, športnih in družbenih dogodkov. V živo spremljamo vsa tekmovanja, na katerih tekmujejo naši najboljši športniki. Objavljamo intervjuje s perspektivnimi mladimi atleti, ki šele začenjajo svojo športno pot. In razkrivamo zgodbe iz ozadij športnega dogajanja, ki so sicer v senci novinarskega poročanja.

Z našo regijsko stranjo Žurnal Gorenjska se trudimo približati ljudem z novicami iz lokalnega okolja. S širitvijo regijskih strani bomo brez dvoma nadaljevali, ker nam je jasno, da je lokalna novica najpomembnejša, ker ima toliko bolj neposreden vpliv na človeška življenja. Iz lokalnih težav pa običajno izhajajo globalni problemi oziroma globalne novice.