Med.over.net

Strokovne forume z več kot 50 moderatorji medicinske stroke, ki že 20 let odgovarjajo na vprašanja bralcev, povezuje z vsebino, ki je ne najdete nikjer drugje. O boleznih, trendih na področju zdravja in zdravega življenjskega sloga.

Več kot polovica Slovencev uporablja splet za iskanje z zdravjem povezanih informacij. Med.Over.Net je s svojo 20-letno tradicijo medicinskih forumov vedno med prvimi zadetki takšnih iskanj. Zato smo dolžni posredovati kredibilne in strokovne zdravstvene informacije.

Med.Over.Net vsak mesec doseže okoli 400.000 različnih bralcev.

Med.Over.Net soustvarja (ali ga je) 500 različnih strokovnjakov, ki so v svoji 20-letni zgodovini podali več kot 1 milijon strokovnih odgovorov. Bazo moderatorjev vseskozi dopolnjujemo glede na potrebe uporabnikov.


Izobražuje

Med.Over.Net je stičišče z zdravjem povezanih novic in ljudi, ki iščejo informacije za izboljšanje svojega zdravja ali zdravja bližnjega.

Z miksom kredibilnih in strokovnih vsebin na eni strani ter dialogom med strokovno in laično javnostjo Med.Over.Net predstavlja edinstven in inovativen pristop komuniciranja na področju zdravja Slovencev.

Z informativno nasvetnimi članki populariziramo tudi teme, ki so prezrte in na laičen način izobražujemo o strokovnih temah.

Prostor na forumih in vsebini dajemo zgodbam in izkušnjam uporabnikov glede njihovih zdravstvenih stanj, simptomov, načinov zdravljenja, v vlogi podporne skupnosti ali kot drugo mnenje.


Povezuje

Med.Over.Net je tudi platforma, ki vabi vse deležnike v zdravstvu, da skupaj identificiramo aktualna vprašanja ter ponudimo rešitve, ki bodo pripomogle k opolnomočenju bolnikov in njihovih svojcev, da bodo lažje prevzeli nadzor nad (svojo) boleznijo in z njim povezanimi odločitvami.Odgovorni urednik

Matej Košir

info@over.net

Trženje spletne strani

Nataša Medvešček

natasa.medvescek@styria-media.si