Recepti.over.net

Recepti.Over.Net so del družine Over.Net in največjega slovenskega strokovnega foruma – Med.Over.Net.  Recepti.Over.Net , kot zgovorno govori že ime, ponujajo recepte za pripravo hrane in druge prehranske vsebine.


Postanite Chef

Na naši spletni strani najdete skoraj tisoč receptov, ki bodo obogatili vaše kuharske veščine. Nove recepte lahko pričakujete vsak dan od ponedeljka do petka. Nabor zajema izjemno preproste jedi, ki za pripravo zahtevajo le nekaj minut ter tudi bolj kompleksne, vendar brez skrbi, pri vsakem kuharskem izzivu vas skrbno vodimo po receptu, da z lahkoto dosežete končni rezultat.

Recepti so razdeljeni po dnevih ter kategorijah. Ponedeljki so rezervirani za zajtrke, torki za kosila, srede za malice, četrtki so sladki, petki pa vas pocrkljajo z različnimi recepti pijač.


Recepti uporabnikov

Vsebine so pripravljene tudi v sodelovanju z gostujočimi strokovnjaki, zato je na portalu vedno svež veter in pridih novega. Pomemben doprinos portala so uporabniki, ki objavljajo svoje recepte, napotke za pripravo hrane in skrite trike, ki so se jih pridobili s prakso.

Vse to daje portalu veliko dodano vrednost, saj so na njem objavljeni preverjeni recepti in osebne izkušnje mnogih, ki so jih že preskusili.