Starševski čvek

Starševski čvek je največji forum v državi, ki ga dnevno obišče več kot 60 tisoč ljudi. Na njem lahko najdete neverjetne odgovore na najbolj neverjetna vprašanja, teme z vseh področij življenja, prednjačijo pa seveda odnosi.

Starševski čvek je sinonim za forum. Ljudje dnevno odpirajo teme o svojih težavah, vprašanjih in dilemah ter se seveda pogovarjajo o vsem mogočem. Če mislite, da veste vse o ljudeh, se bo to po obisku foruma drastično spremenilo.


Tudi ko je polna luna

20 letna tradicija, več kot milijon odprtih tem. Če imate nemogoče vprašanje, boste na forumu brez dvoma dobili odgovor nanj. Čeprav je forum anonimen, naši moderatorji bdijo nad aktivnostjo na njem in se tudi ob polni luni trudijo, da je debata na forumih strpna in spoštljiva. Po prenovi med.over.neta je Starševski čvek postal ločena blagovna znamka in se je priključil novi spletni strani Style.over.net.


Odnosi

Štarševski čvek je najbolj bran del foruma iz družine med.over.net. Kljub skupinam na družbenih omrežjih, ki se lotevajo določenih vprašanj, je ostal in se celo utrdil v slovenskem spletnem prostoru. Je najprimernejše mesto za razpravo o odnosih med ljudmi in za delitev najbolj osebnih dilem in vprašanj.